Usva Puiston Frogonfly Studios tekee sinulle selainteoksen – kokeile heidän ilmaisia työkalujaan!

Usva Puiston Frogonfly Studios tekee sinulle selainteoksen – kokeile heidän ilmaisia työkalujaan!

Usva Puiston espoolainen yritys Frogonfly Studios valmistaa erilaisia selainteoksia. Selainteokset ovat nimensä mukaisesti netissä selaimella toimivia teoksia ja ne voivat olla mitä tahansa yrityksille tehdyistä viihdepeleistä laskureihin ja muihin työkaluihin. Frogonfly Studios on hiljattain julkaissut kaksi maksutonta työkalua netissä, Pilkunpiipin ja Meisselin. 

www.pilkunpiippi.fi on prosenttilaskuri, jolla voi laskea vaikka arvonlisäveronsa. Siinä esiintyy tanssiva ja laulava leppäkerttu, jonka väriä voi vaihtaa. Laskurissa voi valita minkä prosenttilaskun haluaa tehdä. 

”Netistä löytyy useita maksuttomia prosenttilaskureita, mutta ne ovat kaikki taulukkomaisia ja harmaita. Halusin luoda jotain visuaalisesti poikkeavaa”, Usva Puisto sanoo. 

www.meisseli.fi on arvontakone, johon voi kirjata kahdesta kolmeenkymmeneen osallistujaa. Teos arpoo voittajan osallistujista ruuvimeisseliä pyöräyttämällä. 

”Meisseliä voi käyttää vaikka illanistujaisissa pullonpyöritykseen”, sanoo Usva Puisto.

Meisseli-räp löytyy Youtubesta: https://www.youtube.com/watch?v=QvkQisjwSDU

Kumpikaan teoksista ei vaadi lataamista tai asentamista vaan toimivat suoraan selaimessa. 

”Pilkunpiippi ja Meisseli toimivat työnäytteinämme ja ohjaavat liikennettä sivuillemme, sen vuoksi ne ovat maksuttomia eivätkä sisällä lainkaan kohdennettua mainontaa.”, kertoo Usva Puisto.

”Pilkunpiippi (prosenttilaskuri) on hyvä esimerkki, kuinka voidaan luoda vaikka interaktiivinen tuote- tai palveluhinnasto yrityksen omalla maskotilla”, hän jatkaa.

Usva Puisto työskentelee pääasiassa Adobe Illustratorilla. Hän tekee animoinnit suoraan pelimoottorille.

Hänen animointityylinsä on hyvin sarjakuvamainen. Lapsena hän piirteli paljonkin, mutta ehkä jo liian hypen takia hän lopetti. ”Aina piti olla joka kissanristiäisiin kortteja piirtämässä”, Usva Puisto sanoo.

Usva Puisto suoritti Audiovisuaalisen viestinnän ammattitutkinnon (AEL, Malminmäki, Helsinki) ja valmistui peligraafikoksi vuonna 2016 ennen kuin AEL ja Amiedu yhdistyivät.

Koska logojen ja verkkosivujen suunnittelijoita on niin valtavasti, hän haluaa erikoistua nimenomaan selainteoksiin.

”Jos pitäisi mainita jokin taiteilija tai graafikko joka inspiroi, sanoisin sen olevan Pertti Jarla. Tämä siitä syystä, että arvostan sitä kun (missä tahansa) teoksessa on mukana oivallusta ja huumoria”, kertoo Usva Puisto.

”Pidän sarjakuvista muutenkin, toivon että ehkä joskus saisin itsekin inspiraatiota moiseen. Oma hahmokin olisi jo valmiina”, hän jatkaa.

Usva Puiston tekemän selainteoksen lähtöhinta on 1200 euroa ja hinta nousee noin 3500 euroon. Teoksen valmistusaika on noin viikosta kolmeen. Asiakkuudet voidaan hoitaa kaikki etänä.

iPhone 11 Pro Mockups by Asylab

Selainteosten ja logoanimaatioiden lisäksi Frogonfly Studios tarjoaa lyhyitä, tyylikkäitä logovideoita yrityksille. Logovideot löytyvät verkkokaupasta https://www.logovideo.fi.

Lue lisää Meisseli Arvontakoneesta:

https://www.frogonfly.fi/meisseli/

Lue lisää Prosenttilaskuri Pilkunpiipistä:

https://www.frogonfly.fi/prosenttilaskuri/

Share

Written by:

16 Posts

View All Posts
Follow Me :
0 0 äänet
Arvioi artikkeli
Tiedota
0 Kommentit
Rivinsisäinen palaute
Näytä kaikki kommentit

Tämä verkkosivu käyttää evästeitä. Jatkamalla saitin käyttöä suostut hyväksymään evästeet.  

0
Kuulisin mielelläni ajatuksenne tästä, olkaa hyvä ja kommentoikaax