Haluaisitko sinä ottaa perstuntumaa Marko Eskolan kauppaamiin vieterituoleihin?

Haluaisitko sinä ottaa perstuntumaa Marko Eskolan kauppaamiin vieterituoleihin?

Marko Eskola kauppaa kotimaisia vieterituoleja. Eli satulatuoleja, joissa on kaasujousien sijasta varren paikalla vieteri. Se poikkeaa kaikista perinteisistä satulatuoleista. Vieterituolin ovat kehittäneet suomalaiset fysioterapeutit kymmenisen vuotta sitten.

Ensin Marko Eskola toimi maahantuojana mutta nyt on juuri avattu vieterituolitehdas Kuopioon. Tuotteelle haettiin Avainlippu-merkintä. Työhyvinvointia ja istumaterveyttä sensoreilla mitattaessa havaittiin, että vieterituoli istuttaessa neljästä viiteen tuntia tuotti hyvinvointia selkeästi. 

Vieterituoli aktivoi kehoasi ja joudut käyttämään omaa kroppaasi koko ajan istuessasi. Instagramissa hashtagilla #vieterituoli löytyy videoita missä ihmiset harjoittelevat sen käyttöä. TikTokissa vieterituoli-videot ovat saaneet viisisataatuhatta näyttöä.

Vieterituoleja on kaupattu isosti erityisesti messuilla, siis kaikissa tapahtumissa, jotka jotenkin liittyvät ergonomiaan, kuten Eläinlääkäripäivät, Työhyvinvointimessut, I Love Me -messut, Rakennus ja Asu -messut, erilaisilla kongressimessuilla ja mm. Word Goes Happy -tapahtumissa missä oli huippuseminaareja. Jos messuosaston hinta ei ole hirvittävä, yleensä kymmenkunta myytyä vieterituolia kattaa kustannukset.

”Sanottiin, että ole hyvä ja ota perstuntumaa!” sanoo Marko Eskola. Usein kävi niin että jos ei heti ostanut, joku sitä oli suositellut ja asiakas palasi ostamaan itselleen vieterituolin.

Nyt Vieterituoleja pääsee nakkelemaan myös uudessa pelissä. Applikaatio on Androidille,  eli se löytyy Play-kaupasta. Peli on jo demo-vaiheessa saanut kovasti kiitosta, kertoo Marko Eskola.

Applikaatiossa on mukana rutkasti huumoria. Se on ajateltu seuraavilla messuilla pelattavaksi. Samalla kun ottaa perstuntumaa vieterituoliin, voi pelata Vieterituolinnakkaus-peliä. Kun potentiaalinen ostaja pelaa peliä, hänelle voi esittää kysymyksiä. Asiakas voi vaikka antaa yhteistietonsa peliä pelattuaan.

Jos asiakas saa pelissä vaikkapa yli kaksisataa pistettä, hänelle voi antaa jonkin edun tai tehdä jonkin tarjouksen. Tai että päivän paras saisi jonkin palkinnon. Messuosastolla voi kehittää tätä kohtaamista, toteaa Marko Eskola. Vieterinnakkauspeliä voivat tarjota muutkin toimijat ja sovitamme heidän tuotteeseensa näkyviin mainoksina, kertoo Marko Eskola.

Messuilla voi hakea myös jälleenmyyjiä vieterituoleille valtakunnallisesti tai maailmanlaajuisesti.

Ulkomaille vieterituoleja haluttaisiin viedä vielä enemmän. Marko Eskolan mukaan tarkoitus oli lähteä kiertämään Eurooppaa, mutta korona sotki suunnitelmat. Ideana on kuitenkin lähitulevaisuudessa lastata auto täyteen tavaraa ja lähteä kiertämään Eurooppaa, että ihmiset saisivat perstuntumaa vieterituoleihin.

Marko Eskola on ollut aktiivinen ja tunnettu Business Network Internationalissa, joka on liikemiesten suositusorganisaatio. Siellä saadaan lisää kauppaa suosittelemalla toisten yrityksiä, joiden kanssa on tutustuttu viikottaisissa tapaamisissa. BNI tarjoaa valmiit kontaktit ulkomaille mentäessä. Tapaamisia voi sopia kumppaneiden kanssa, sillä auttaminen busineksessä, eli Givers Gain, on juttu BNI:n takana.

Marko Eskola on käynyt henkilökohtaisesti lähes kaikissa BNI-ryhmien kokouksissa mitä Suomessa on, ehkä vain 4-5 hän on jäänyt käymättä. Siellä hänet tunnetaan juuri vieterimiehenä.

Vieterituolinnakkaus-applikaatioon on haluttu mukaan kumppaneita ja yksi pelissä näkyvistä kuumailmapalloista on saanut maailman suurimman kiinteistövälitys-yrityksen RE/MAXin värit.

Marko Eskola on ottanut ryhmien kokouksiin vieterituoleja mukaan ja aika harva se kerta hän on joutunut kantamaan omat tuolinsa kokouksista pois. Usein ostajia oli useampi.

Vieterituoleja voi myös vuokrata, alkaen 9,90€ kuukausi. Minimisopimus kattaa 12 kuukautta. On kannattavampaa, että asiakas tekee ostopäätöksen jo varhaisessa vaiheessa eikä varsinaisesti koekäytä tuolia. Tässä pystytään toimimaan kuin kiertotaloudessa, palautettuja vieterituoleja voidaan verhoilla uudestaan tai  pintakäsitellä uudestaan, tuote elää siis käytännössä ikuisesti.

Nyt kun ihmiset tekevät paljolti töitä kotona, ei ergonomia ole aina niin hyvä. Kun korona jossain vaiheessa hiipuu, jää kysymykseksi vievätkö he vieterituolit työpaikalleen.

Lataa Vieterituolinnakkauspeli: www.sf-game.com

Osta Vieterituoli: www.vieterituoli.fi

Vuokraa Vieterituoli: www.satulatuolitehdas.fi

Artikkeli on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä

Share

Written by:

16 Posts

View All Posts
Follow Me :
5 1 ääni
Arvioi artikkeli
Tiedota
1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Eniten äänestetty
Rivinsisäinen palaute
Näytä kaikki kommentit

Tämä verkkosivu käyttää evästeitä. Jatkamalla saitin käyttöä suostut hyväksymään evästeet.  

1
0
Kuulisin mielelläni ajatuksenne tästä, olkaa hyvä ja kommentoikaax